Nahá v kožené bundě

SEN 16.8.2008

 

Líbala jsem se se svým mužem. Vypadal jako Bono z U2, bylo mu kolem třiceti a podotknul, že nemám ráda mandarinky. Tomu jsem se trochu vduchu podivila, ale nic neřekla a na mandarinkové líbání jsem mu půjčila radku. Měla radost a chuť – říkala, že se nikdy nelíbala s někým, kdo má stejně světlé oči jako ona a podobně rostlý nos. Klečela mi nad mužem. Teď mi ho vzruší, on bude chtít šukat (se mnou), ale to asi nestihneme.

Věděli jste, že ty velké těžké kožené bundy největších tvrďáků mají zevnitř nejměkčí heboučkou chlupaťoučkou podšívku? Bunda mého muže ji měla. Já si ji totiž oblíkla po sprchování na holé tělo a on to šel pořádně zkontrolovat.

Pracovní pohovor se právě konal ve vedlejším domě. Tak jsem tam zašla, na pokec. Nějakou složku svých materiálů z VŠ ohledně územního plánování jsem měla doma a vzala ji s sebou. Byla jsem dost v klidu. Jejich hlavní externí konzultant – táhlo mu na 60 – byl se mnou dost spokojen. Moje územní plány se mu líbily, ačkoli tehdy ve škole jsme je ještě nezpracovávali digitálně. A navíc navrchu mé složky ležel tenký novověký filosofický spis, v angličtině. Asi od George Washingtona. Ani jsem o tom nevěděla, ale zapůsobilo to. Ten konzultant neváhal blýsknout se tím před mladým nafrněným kolegou – v mé přítomnosti mu vytkl, že nezná jazyk (na rozdíl ode mne). To už jsem s nimi seděla v autobuse a moje pivo v půllitru zůstalo stát na druhém konci místnosti. Nevezmou mě na to pracovní místo? No a co! Stejně by to bylo moc narychlo; jen první nástřel. Kantýnu mají sice dobrou, ale den co den v ní podávají totožný výběr jídel. A na to já nejsem!

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Sny a jeho autorem je Liška H. ryška. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

310 komentářů u „Nahá v kožené bundě

  1. Byl to dost pohodový sen (oproti předchozím). Je to poznat i podle toho, v jakých slovech “mi byl zjeven” jeho popis :-)

    radko, co říkáš na své účinkování v mém snu?

  2. Doóbrej sen. :-)
    Tu bundu ti dost závidím, úspěšný pohovor ostatně taky. :-))

  3. Je to pro me cest :o))Ja mela taky divoke sny. A eroticke. A takove divne, ze jsem ehm nejak rozlibavala muze a nedodelala….

  4. Jinak moje sny jsou prijmne. Temer vzdycky v prijemnem stavu. I kdyz jedu zasnezenymi zaveji, hlubokym lesem, lezim v nejake drevene chate, dotykam se nekoho, hledam, rozhlizim se… Vsechno je prijemne. Zavratne prijemne.

    Kdyz k tomu pristoupi eroticky prvek tak je to primo jizda do nebe.

  5. [3] Hehe, radko, tvoje formulace jsou pro mě fuckt wellmi zábavné… rozlíbávala muže… .o) Mimochodem, v pornobranži se takovým přípravářkám neříká rozlíbávačky, ale rozkuřovačky. :-D

  6. hehehe, ja aTeo o tyhle branzi nemam ani sajnu :o) Mozna jsem o ni nekdy snila. Ale to je taky veskera ma zkusenost.

    Znam akorat ten vtip:
    Jak lezi nahy John s nahou Lady na posteli a lezou po sobe.
    A pak se John najednou zvedne a rika: Sire, jiz muzete, lady je pripravena :o))

  7. já se přiznám, že mě po prvním odstavci začala sklouzávat pozornost k paralelní dějové linii, taktéž připravené radce, které umí dát lokty na zem :-)

  8. Liško, nechci tě nasrat za každou cenu, ale co nejlevnějc. Hele, máš vůbec snář? Najeď si tady až na konec stránky k heslu “kožené oblečení”: http://www.medo.cz…snar/__k2.html a třeba tě pro změnu naserou ONI. :D

  9. Teo, ale já myslím, že pokud měla na sobě kožené oblečení svého manžela a dívala se na manžela, tak že to úplně přesně sedí. :o)

  10. Lisko, jeste by jsi mohla poslat fotku sveho manzela :o) Abych to mohla zkonfrontovat.

  11. na tak to bacha, ten ve snu byl můj MUŽ, žádnej manžel. A když sen řekne MUŽ, tak myslí muž a nelze to zaměnit.

    A snáře nebrat.

    Jo a toho chlapa jsem v životě neviděla – prostě vypadá jak Bono, nevím proč, asi že jsem si večer předtím na youtube zkoumala, co je to U2…

  12. O manželovi jsem nikdy neřekla, že je můj MUŽ a o mužích neříkám, že jsou mí manželé… :-)))

  13. fousku,
    se nedivím, žes to nedočetl – cizí sny jsou většinou dost nezajímavý pro ostatní … pokud už v nich nevystupují radky s loktama na zemi a mandarinkovými polibky, ale jen šedesátiletí konzultanti a zvětralé pivo.

  14. Mě na tom snu zaujalo, že chlap je přesvědčen, že nemám ráda mandarinky; má k tomu názoru nějaké důvody. Kdežto já sama o tom přesvědčená nejsem, ale místo abych to řekla a pustila se do těch mandarinek, uvěřím jemu, že je nechci, a nechám ho přitom a ať si mandarinkování vyřídí s jinou, beze mne.

    A druhá věc mě zaujala, že drsní chlapi mají tu heboučkou podšívku na těle: navenek ukazují agresivitu a drsnost a chlapáctví, a při tom ukazování na těle cítí hebkost a jemnost a nejsou uvnitř vůbec drsní.

  15. Me prisli zajimavi zase ti konzultanti :o) Jemne eroticke vzrusive sny mivam casto. Ale jeste nikdy se mi nezdalo (ani vzdalene) ze jsem na prijimacim pohovoru :o))

    Zdalo se mi nedavno, ze se divam na panelak a po fasade leze moje kocka. ZE jedu autem pres hory a doly. Ze jsem uvizla ve snehove zaveji. Presto jedu dal. Ze kracim do mlhy. A opet ze se libam a hladim s Muzem. Jen tak na prijemno. Kracim nad propasti ale bezpecne prochazim dal. Sedam do letadla a letim. Sedam do balonu a letim. Utikam na letiste a hledam letadlo. Bezim pres hangary do ruznych mistnosti a hledam MOJE letadlo. Je tam. Nasedam a letim. A opet se libam s muzem. Hladime se. A ja zase jedu pres zaveje. Letim. Jdu pres dlouhe pole.
    MOje sny jsou jako zavrat.

  16. Zadny muz neni drsny. Vsichni jsou hebci a jemni. Pokud vypada jako drsny tak je uzavreny. boji se otevrit.

  17. vzdycky jsem si myslela ze toho strachu ho zbavi … zena. MOzna jsem se mylila.

  18. [21]
    Podle mě nikdo nikoho nezbaví ničeho. Každej mění leda sám sebe, nikdo jiný na to přímý vliv nemá, jen podněty. A ty jdou zpracovat milionem způsobů, ty samy o sobě nic nezmůžou. Naštěstí.

  19. Ale koukni treba na muze, kteri jsou v pohode. Kteri nemaji potrebu si masirovat ego jako “lovci”. Bez zbytecnych komplexu. Vetsinou maji i dobre zkusenosti ve vztazich.

  20. Ehm… Taky Aha… :o)
    (za manžela omluvek, mi to naskočilo asi tak nějak vsuvkosebepodvědomě právě proto, že mu nic nevymlouváš a necháš ho radce.:-)) Ale obvykle to taky dodržuju takhle – manžel je manžel. Jiný muž by byl muž.)

    [22] – Souhlas.

    [23] – A nebo mají dobré zkušenosti ve vztazích, protože sami jsou v pohodě.

  21. Takédobrý sen. já mám poslední dobou spíše brutální než erotické :(

  22. Radko, ten odkaz jsem napřed hodlala nedočíst, nakonec dočtla. Napřed jsem zvolala “Ou, to jsem já, hurá, já jsem ztělesněná anima, žena v ženě, milující život svojí animy a svou animu celou!”

    A pak jsem našla větu, že “Muži si volí ženy, které nejvíce odpovídají jejich nevědomému ženství, ženu, která je bez nesnází schopna přijmout projekce jeho duše.” – A už je mi jasný, proč na mě, jdou ty typy chlapů, co jdou. :-))

    Ale ještě mi tam teda chybí pojednání z opačný strany, že ta ženská jako nositelka animy, má v sobě coby oponenta a protivánu mužského anima, jehož si též v reálu hledá.

    A finále – moje interní – A co potom my extrémně rozeklané bytosti, tak silně potřebující oboje? Co si máme s normálními smrtelníky počít…? – Počít už nee…

  23. Ru, to o ty Anime jsem pred chvili cetla poprve. A taky jse na to koukala :o)) Ono to odpovida mym “teoriim” Muz si hleda svoji druhou pulku. Jen pres zenu je schopen se doplnit. (cest vyjimkam – jsou)
    Ale zena ji ma v sobe. Tu druhou pulku. Nepotrebuje muze aby se k ni dostala. Je zenou i muzem soucasne.

  24. [29] Tak to je naopak než na chromozomech. XX Xy.

    [30} Aha. Vnitřní polyandrie. Hmm.

  25. Liško prosimtě rozhodně si nenech od radky rozkouřit něco jako je Bono z U2 !!

  26. Keanu Reeves ti schvaluju. (ale ten asi nebude nosit koženou bundu, prober to s Liškou)

  27. původně jsem tu měl napsané dlouhé dva odstavce, jak mi ty teorie o animech a animačkách jsou proti srsti, ale pak jsem si to eště jednou přečet a říkam si že proč ne. To o těch projekcích a tak by i mohlo být. Akorát mi za vlasy přitažené to rozdělení na “ženské” a “mužské” principy. Nebo mi jenom vadí, že na sobě vidím moc toho, čemu se říká anima, čorty znajut :-)

  28. Fousku misto zenske a muzske si dosad jing a jang, cerna a bila, velka a mala, pritazliva a odpudiva…. je to jen slovo, nic vic.
    Nesouvisi s pohlavim. (si myslim)

  29. Emko, Keanu nosi krasny kozeny kabatek a lita :o)

  30. 37: a to mi právě vadí. Když se slova používají ve významu, který nemají. Vyprazdňují se tím a je jich škoda :-)

  31. na spoustu veci ZADNA slova nejsou. A ty co se pouziji jsou jen nahrazky.

  32. Keanu teda kůži nosí! Občas i na trh:).

    ad 19. Holky neblázněte. :)
    ad 21. Holky neblázněte. :)
    ad 29. Holky neblázněte. :) (Jung dobrý, ale taky dobrej týpek, tipec. A jestli je tam nějaký výklad, že muž bez ženy nemůže být celistvý, zato ženský to maj na háku, tak to snad ani on netvrdil.)

  33. Planetko, tu 29 jsem si vymyslela :o) Takovy ustrel prece nemuze nikdo seriozni tvrdit :o)))
    A tu 29 jsem mysela jinak. muz zejmena skrze zenu se uci (prezvykava zivot). Zena se uci zejmena skrze deti. Muze na haku zena samozrejme nema :o) Ja toho sveho urcite na haku nemam. Akorat mam pocit ze jsem si svoje potize musela vzdycky prezvykavat sama a se sebou (s ohledem na deti). Kdezto muj partner si je prezvykaval preze me.
    Jinde muze byt jinak.

  34. [41] Souhlasim s planetkou, jungiánovin je sice tolik, že se dají rozvíjet mnoha dalšími směry, ale na teoretizování mě už přešla chuť:
    Napřed mám v plánu prubnout brazilského bubeníka,
    pak chrliče ohňů (Spitfire:-)
    a pak se uvidí, jestli Bono nebo kdo. Ale to už bude konec listopadu.
    Nojo, ale oni jsou vlastně oba Němci, možná bychom mohli pokecat o Jungovi, třeba by ho mohli mít v originále… a ten Bono čte německy? ;-)

  35. Lisko, dyt ja Junga vubec neznam. Dnes jsem to cetla poprve :o)) Teoretizuju, abych si ten svuj chaos zduvodnila. Klidne s Jungem nebo s jinym.

  36. 43: ty máš teda celosvětový rozptyl. Já, vesničan, si vždycky myslel, že v praze je všeho hodně, i chlapů :-)

  37. Já si to taky myslela. A bylo mi vysvětleno, že v Praze mají k sobě lidi děsně daleko.

  38. 46: Něco na tom bude. Já mám podobný pocit i na sídlišti na malém městě. Každý zavřený ve svém krcálku a ve svých stereotypech a každý se zná stejně jen s těma, se kterýma něco dělá a ti většinou bydlí jinde.

  39. [45] Jo, v Praze je hodně i černochů. Ale když tenhle Braziliánec nevychlad ani po šesti nedělích, tak co bych si začínala s úplně neznámým černochem, který navíc pak neodjede zase pryč, že jo…

  40. 49: Já myslím, že se osvědčí přesně na to, co si s ním chci počít. A já s ním nechci počít ani počítat dále do budoucna, to by bylo moc komplikací. Dobrodružství chci teď, ale celoživotní komplikace, to už ne.

  41. Ony budou stačit ty nenadálé komplikace, které nastanou během těch několika dní.

  42. Vy byste do toho šli (šly) s brazilským bubeníkem-baličem, se kterým se dá domluvit portugalsky a německy a který navrhuje, že vymyslíme, zorganizujeme a napíšeme společný projekt? A štípe a říká mi Meine Liebe a má grosse Banana, viz
    http://www.liska.bloguje.cz…y.php
    Nic jiného mi o něm není známo.
    A jinak je klukovsky roztomilej. Jak už chlapi bývají.
    Jinak by s nima nebyla žádná sranda.

  43. No já vzhledem k tomu, že německy rozumím tak akorát to meine liebe a grosse banana, tak asi nešla, páč bych se nedomluvila kdy. :-))

  44. Jsem věděla, že jsi odvážná, ru. Hurá, nejsem v tom samotinká.

    Teď jsem přes dvě hodiny psala legrační mail Polykači ohňů. On teda umí anglicky, ale já ho chci pobavit a pocvičit se v němčině; nejen kvůli tomu Brazilskému Bubeníkovi, ale i kvůli adresátovi mailu.

    Ten Bubeník dost možná není úplně gramotnej… :-))

  45. já znám brazilce jen z knížek od Amada – ale mám pocit, že to tam taky až tak vážně neberou :-))

  46. 55: od koho?
    Fousku, přece fríský kakaový!! To znáš dobře!

  47. Ohledně snu – ta druhá část je taky o chlapech, ne o práci… a koho by bavilo, kdyby v kantýně dávali každý den to stejné ke konzumaci, byť by byla pěkně po ruce!

  48. Tak hlavně, ať jsou to opravdu různá a vydatná jídla a ne furt ten samý bezchutný prefabrikát v různých kantýnách (to je opravdu přání i když zní spíš jak poučování :-)

  49. V chutná vydatná jídla doufám. Jaks přišel na to, že v různých kantýnách mají bezchutný prefabrikát? Prefabrikát?

  50. Notojo. Ovšem to lze zjistit pouze empiricky. Od pohledu sice taky je leccos poznat, ale rozhodně ne všechno.

    (Proč mi netiskne ani jedna tiskárna, proč mi nevypaluje počítač CD, proč se přerušuje internet a proč to nemůžu vyřešit tím, že půjdu domů? Venku totiž zuří bouře a lijavec.)

  51. Teda já tady [61] píšu takové obecné pravdy, to by se člověk picnul!

  52. Jo.
    Nedávno jsem se chtěla přesvědčit, že mě to neba, že by to chtělo nějaký dlouhodobý seriózní vztah zase jednou. A jak jsem si řekla, že půjdu touto cestou, veselá nálada se zašmourala, bylo mi všedno a nanicovato, žádná radost, spíš pocit marnosti.
    No a vida – jakmile jsem si začala dojednávat Bubeníka a Plivače, úplně jsem pookřála, nadšeně chodím ulicemi, v práci si zpívám a poskakuju a mám se dobře.
    Takže mi došlo, že chci tohle.
    Lepší černocha teď, než za deset let, až budu třeba někde v paneláku vychovávat spořádaně pět dětí, none?

  53. A korespondovat s muži mě taky baví – Spitfire hnedle odepsal, že se těší a že mi podrobně odepíše nejpozději zítra dopoledne :-)) A to těší zase mne.

  54. Doháním, co jsem zanedbala zamlada, skočíc rovnou do navýsost seriózního dvanáctiletého vztahu.
    Slávááááááá!
    Další termíny vypisuju od konce listopadu. Nechci to mít nahuštěný, abych mohla lépe vstřebávat zážitky.

  55. Jezuskote, ty plánuješ panelák a pět dětí ??
    (btw: Já to teda mám asi někde mezi: zamilovávám se pokaždý navždycky … a jako celoživotní perspektivu (můj životní cíl) nabízím seriózním partnerkám život v karavanu.)

  56. Jo ahááá, já neznal ten seriózní vztahověprenatální válec. Tak to jo. To bych možná taky polykal voheň.

  57. Ne, neplánuju ani panelák ani pět dětí. Ale někteří chlapi mají pět dětí a co když se zamiluju zrovna do něj? :-)

    Já se taky zamilovávám; ale pokaždé na jinak dlouhou dobu. Nejmíň na deset minut a nejdéle na desítky let. Znám lidi, co žijou v karavanu. Náročné. Mám je ráda.
    Kde teď parkuješ svůj životní cíl?

  58. [70] “Vztahověprenatální válec”? To je tak koncentrovaně významové, že jsem nad tím musela chvilku dumat.

    Jo a ti co žijou v tom karavanu taky polykají oheň…

  59. Podmínka je aby mě k tomu bavila cesta, což jak zjišťuju nezaručuje, že dojdu … zatim mě to moc nevzrušuje. Nespěchám.

  60. Taky nespěchám.
    A najednou si uvědomí, že uběhl rok od nějakého dílčího mezníku , a říkám si, jestli to moje tempo není extrémně pomalé. Možná. Ale radši se držím svého pomalého liščího, než abych se dala nějakým gepardem přesvědčit, že si mám přichvátnout. To bych se necítila jako já.
    Nechápu, že někteří lidi nechápou, že každé zvíře má své tempo.

  61. [75] Taky se dá na to koukat tak, že každopádně dojdeš do životního cíle, tak jako tak. A co bude ten cíl, to to je.

  62. No, no asi tak. Mě dycky sraly ty kecy “až budu velkej, koupím si embéčko”.
    Takže si hlídám kudy a jak du a nemůže to dopadnout nijak blbě.
    (na druhou stranu by mi docela vadilo, kdybych nějakým omylem natáh ráfy už zejtra, poněvadž mě v pondělí čekají hezký věci)

  63. Právě, právě!

    Když jsme u těch hezkých věcí… [33] koukla jsem se, radko, jak vypadá Keanu Reeves (jsem ho nikdy neviděla, no!) – ten je teda moc načesanej a nastrojenej. A mohl by mít větší oči… no já už mlčim :-)) Nech si ho; klidně ti ho přenechám k rozlíbání jako v tom snu.

  64. [33] teda čučím na toho K.Reevese a nemůžu se ubránit, abych nenapsala, že se mi zdá nějak neosobitej nezajímavej frajírek.

    A to je ryzí první dojem. Láska na první pohled to teda neni.
    Promiň radko, nějak mě zaujala vlastní nesympatie k tomu hošovi. Po těch dvanácti letech prožitých s fešákem mě teď hezouni iritujou.
    Ono to přejde… :-)))

  65. Keanu Reeves – (Radka to přežije, neb můj názor beztak už četla:-) – hezounkej jalovej jelimánek.
    Tu maminkovomazánkovskou pusinku žádný rádobyvostrý rysy ani černý brejle nepřerazej. :-))

  66. neosobitej nezajímavej frajírek = hezounkej jalovej jelimánek.

    Jojo, tak mi připadá. Ale třeba se k něčemu hodí; co já vim.

  67. :-))
    Hele, sypej už domů a vyspat se na ty chlapy. :-)

  68. Já potřebuju něco vytidknout a vypálit, a přístroje nic. V neděli ty věci musím vzít s sebou :(

    A venku snad přestalo pršet, zrovna teď, tak já půjdu. Mohla bych se stavit v nonstopáči pro něco k jídlu… ale spíš půjdu spát o hladu. Mám tam ještě půl lahve portského. No tak čau, jdu do tmy. A zas přijdu, nejpozději v neděli dopoledne. To zas bude honička. Ahoooj!

  69. Spala jsem, asi půl hodiny. Pak přišla bouřka. Ale teď už taky pudu.
    Dobrou noc :-)

  70. nestvete me :o) Matrix je Matrix :o)) Ma hezky oblecek, a hlavne hezke bryle. A nahodou hezky vyhyby kulkam. Pruzne.

    VY to berete moc sexualne. To me nenapadlo. TAm hodnotim jinak a neco jineho nez hezke bryle.

  71. samozřejmě … radko máš mojí podporu. Keanu Reaves je nutný vidět živě (a vostříhanýho dohola v Matrix), vůbec tomu nerozuměj.

  72. me je Keanu Reeves jiz dlouha leta symbol sympatie :o)). Stihly, vysoky, cernovlasy. Havajsko nevim jakeho puvodu. Kdyz se podivate na Havajany tak tam nejsou drsnaci. Jsou to stihli a jemni lide. Neco jako vily a vilani :o)

    Ja nechci drsnaka. A to ani vzdalene. Zadneho arogantniho nabubreleho s velkymi svaly. Me staci jemny, stihly a cernovlasy. A taky mu muzou ty vlasy vlat kdyz v nosci tanci za zvuku bubnu kolem ohne. A vysoky morsky priboj rve. A my se vznasime ke hvezdam.

  73. Nakonec bude ze me romantik :o)) Stihly cerny gepard. Pruzny, nezanechavajici moc stop. neni moc videt. Jenkdyz chce. To je moje zvire.

  74. Vlastne se mi libil i Kevin Costner kdyz tancil s vlky. Tancil v vlky a ja s nim.

  75. nasla jsem stary obtrazek co jsem namalovala v hlubokem hnuti mych detskych emoci kdyz mi bylo sestnact. Stoji divka a kluk proti sobe. Divaji se jeden druhemu do oci. Oramovani velkym srdcem. Divaji se jeden druhemu do oci a …mlci. Animus a anima? Jing a Jang? Vecna touha? Vecny sen…

  76. Nevidim jediny duvod proc by mel byt chlap drsnak. To teda fakt ne. Osklivy muze byt, to je v poho. Ale v zadnem pripade suveren, co vi jak se to ma delat. TAkovy ten, ja vim ze jsem dobry, neoddolatelny. Ja mam spise rada ty stydlivejsi.

  77. Tak teda nevím, kdo to kam šoupe, Radko. :-))
    Maminčin mazánek jaksi není totéž co jemný štíhlý vílan.
    A nebýt maminčin mazánek neznamená, že to musí být namistrovaná hora svalů.
    Keanu je prostě takový trdlo od pohledu, hezkej, ale hloupej, noo. :-)

  78. A do leoparda má teda podle mě daleko. Filmová kamera a štáb trenérů sice umějí divy, ale jinak to v něm není. Uvnitř není leopard ani náhodou.
    To už ten Kevin Costner spíš. Ten jo.

  79. Vybavuju si nějakej film, kde se bílá vdaná ženská snad během nějakých šarvátek o území dostala mezi Indiány (únos?) a zamilovali se tam do sebe s jedním Indiánem, nakonec ji odsud vysvobodili bílí, ale ona se k tomu Indiánovi vrátila, na koonci jí ho zabili… Bylo to takový zvláštní, docela drsnoněžný, i ten vztah mezi nimi, syrově drsnotvrdoněžný, moc se mi to líbilo i ona a on se mi líbili…

  80. [102] Mě naposledy dojmul příběh nenaplněné lásky Vinnetoua a Ribany. Moc se mi to líbilo. I ona a on se mi líbili. Pak jseem dospěl a přišel na to, že je lepší žít sám, než koukat na to, jak žijou jiní. Nebo spíš jak by možná žili, kdyby vůbec žili… ;p

  81. No, to sice jo, ale můj příběh zas těžko koho jinýho dojme… :-)))

  82. P.S. Ten film, o kterým jsem psala, byl prý podle skutečné události, podobně jako Tanec s vlky. :-)
    Nevíte někdo, jak se jmenuje?

  83. Jo, to bude von. :-)
    No, hele, Teo, řekněme, že bych se docela ráda identifikovala. Aspoň na chvilku. :-))

  84. Tahle dávná jména dýchaj vůní různých údobí,
    trochu zní to jmény indiánských žen.
    Trocha touhy lhát si krásný únik,
    pouhé rádo-by, já ti nikdy nedal jméno Láska jen.

  85. prave o tom je fantazie, taovata bonbonove ruzovosladka. I kdyz radoby drsna. Jelikoz ji nezijeme sami :o) Divat se zvenku muze byt zabavne. Ale nic vic.

  86. Obávám se, žádné moje fantazie nebyly a nejsou bonbonově růžovosladké. :-)
    Ale princip je stejný, ano.

  87. Pod pojmem ruzovosladke myslim i Tvoje fantazie, Ru :o)) (jak rikas Princip je stejny:o))

  88. Princip platí pro fantazie obecně, bonbonově růžovosladké radši nech na binomickou nomenklaturu fantazií. :-)

  89. jezisi ja myslela ze i SM muze byt ruzovosladky :o))

    zrovna jsem nekde cetla, ze nekteri lide miluji se necim trapit. Treba ze nekdo umrel nebo jsou nestastne zamilovani, ze neco nemaji a tak. Nekde v mozku se jim stimuluji centra slasti. A tak jsou v zacarovanem kruhu.

  90. Taky myslim jako ru, že kdo není štíhlý vysoký vílí, by nutně měl být namakanec nabubřelec neopodstatněný žvanivec suverénec. Jak vidím vysokýho štíhlého vílího, mám chuť s ním zacloumat, pěstí mu rozmlátit hubu a pak ho škrtit (v tomto pořadí). A taky nepředpokládám, že by takové chutě měly všechny ženy… :-))

    Keanu Reeves: Matrix jsem neviděla a žádný film s ním, ale skoukla jsem několik jeho interview na youtube. A nezaujal mě absolutně nijak. Jo, jestli říkáte, že měl oholenou hlavu, tak to bych možná drobátko pookřála.

  91. [114] Jo, takoví lidi jsou. Někteří celý život, některé to naštěstí s dospěním pustí. Dneska bych si přála taková být!! – Prožívala bych takvou slast, že mi netiskne ani jedna tiskárna, nejdou odesílat pracovnímaily, nejdou vypalovat cédéčka – a to všechno potřebuju TEĎ udělat a zítra s tím odjet. To by byla rozkoš, rochnit se v tom. Místo toho mě to unavuje.

  92. K těm vílím chlapům – nebo spíš hochům: nemůžu totiž snést muže, který není fyzicky silnější než já.

  93. [114] Prosimtě, kdo je to SM?? Nějaký blogger? SB nebo TS? Růžovosladký, božíčku, to snad ne.

  94. SM jako sadomaso :o))
    Lisko, to je blby. Ja jsem silnejsi nez vetsina chlapu :o)) To abych furt zkousela se prat. Vlastne jsem to zkousela. Ale pak s tim prestala. Pripadala jsem si jako blbec.

  95. Asi ted vypadam jak neskutecny nafoukanec. Ale ja nevidim moc muzu silnejsich nez ja. A to ani mezi svareci co maji ruce jako lopaty.
    Lisko, kazdy je nekdy slaby a nekdy silny. Plati to o muzich i o zenach.
    Silni muzi jsou pouze mytus. Nekteri se tak tvari :o)))

  96. Radkoooo…!!:-))
    Určitě právě proto, že nejen já, ale už tak půlka zdejšího koutu blogosféry Lišku nevyjímaje známe tvůj oblíbeně vyslovovaný názor na sílu a slabost mužů, napsala Liška FYZICKY silnější…. :-)

  97. silní muži nejsou mýtus … akorát to myslím nevypadá moc podle předpokladu. Tohle je docela dobrý téma. Bylo by zajímavý přehrát mužům diskuse žen a naopak.
    Odhaduju, že je hroznej zmatek v tom co je nabídka a co poptávka … atd …

  98. Hele, teď sem to potvrzovala heslem BAMBA. :-)

    A moje zkušenost je taková, že při fyzickým střetu se muži vůči mně občas zdají slabší jen proto, že na rozdíl ode mě oni nepoužijí všechnu sílu a jakýkoli prostředky, aby vyhráli. :-) Prostě vůči ženě ne.

  99. #m [120] :-))
    ne, já nechci, aby mi rozbil držku.
    Jasně že většinou když se muž a žena “perou”, on nepoužije všechnu sílu; ani nevyžaduju, aby ji použil, nechci bejt napadrť! Vůbec nechci, aby mě někdo mlátil, chraňbůh.
    Ale potřebuju vědět, že FYZICKY (děkuji, ru) je muž silnější než já. Jinak bych měla tendenci se mu vysmívat. A neúcta není dobrý základ pro vztah. To pak nefunguje. Nefungovalo.

  100. Že je slabší než holka.
    Je to stereotyp, to vím, ale zrovna tenhle stereotyp si zatím ponechávám. A osvědčuje se.

  101. Taky mám ráda některý stereotypy. Jsou hezký a vyhovují mi. :-)
    Umožňujou mi být, jaká chci. :-)

  102. a porušování jiných stereotypů taky umožňuje být jaká chci. Tak vlastně jaké stereotypy, žejo…

  103. (Jo. Mě to fakt donutilo k přemejšlení.)
    Hele, mám ještě jednu otázku: jak poznáš, že je slabší ? (furt mluvíme o fyzicky)

  104. (proč se ptám: je mi 41 a doteď mě nikdy nenapadlo todle zjišťovat. Takže ani nevím, jak se to dělá. Přemejšlím, jestli některý partnerky nebyly silnější. Nevím to.)

  105. No jak – poperu se s ním!
    Nebo ho poponesu a on mě ne (ale to se mi nestalo :-).

    A teď už ani nemusím, je to docela poznat od oka. Jen u těch vílích štíhlých hochů to poznat není.

  106. m., ty ses nikdy s žádnou partnerkou nepřetahoval /nepřetlačoval (rukama, celým tělem třeba za chůze) /nekočkoval kdo s koho?
    Nikdys nehrál s žádnou takovýhle hry, třeba jako relax, třeba jako předehru, třeba jako součást aktu nebo meziaktí?

  107. Ze vzteku je to blbý. Když z jeho, tak už se pak často přijde na to, že silnější je on, ale to už je obvykle přes moc.

  108. Jo, ale z mýho vzteku, když on je klidnej, to je dobrý! To je supr, náhodou! :-)

  109. [134] Ale jo, to jo. samozřejmě. Vždycky mi připadalo, že jsem silnější, ale nijak moc jsem nad tím nedumal. Nevěděl jsem, že by to mělo bejt důležitý.

  110. m, tak to tě asi nepotěším, že chlapi, co se se mnou nechtěli prát ni maličko, se pro mě stávali nezajímavými a nepoužitelnými a byli odejiti do archívu? :-) A že takových ženských je hodně? :-)

  111. Vlastně jo!! Teď nedávno, jsme byli někde na večeři a mě to skutečně zajímalo, kdo koho přetlačí. Nevím jak k tý debatě došlo. Odhadoval jsem totiž, že třeba ona mě. Zajímalo mě to. Tak jsme si teda přesedli, srovnali ruce, já myslel, že začne boj a ona si mezitím sundala botu a sáhla mi nohou do rozkroku, takže jsem prohrál. Takže jsem slabší.

  112. [140] … ale já jsem přece napsal, že jasně. Prát se je důležitý. Akorát mě nad tím nenapadlo přemejšlet jako nad sílou, i když jsme jí do toho dávali. Proto jsem se nad tím zadumal. Že to asi je normální a že to asi taky zjišťuju.

  113. [142] vida, to je dobrý způsob boje!

    Mně (konkrétně osobně) připadá, že důležitost fyzické síly je nepřímo úměrná k věku.
    U dětí nejvíc, v mládí hodně a postupně míň a míň důležitá. Míň pranic. U mě.
    Ale ten Brazilec mačká a štípe – tak to za dva týdny asi omládnu! :)

  114. Ještě pro pořádek dodávám, že když mě někdo nepříjemně mačká, když nechci, tak to teda nechci. A praštim ho.
    Napřed ale varuju. Protože se bojím, že praštím moc.
    V dobách mladickosti jsem párkrát někoho plácla bez varování (třeba když si chtěl vzít ešus se žvancem, který byl MŮJ) a on se nestačil divit.

  115. Mě to docela příjemně rozpřemejšlelo. Samotnýho by mě nenapadlo se tím zabejvat. Přitom je to zajímavý. Na něco jsou ty blogy dobrý.

  116. Taky si myslim, najde se občas něco podnětného, trefného.
    A podobně potrefení se taky najdou, což je příjemné potvrzení vlastní normálnosti, byť by se člověk právě extrémně vymykal svému (neblogovému reálnému) okolí.

  117. Lisko!!! Ja prece myslela fyzicky. Ja se prala s kluky odjakziva. Taky proto jsem se prihlasila na Judo. Hrozne me stvalo ze kluci vuzivaji sve fyzicke prevahy. Tak me to stvalo ze jsem musela furt a stale zkouset pretahovanou. Az jsem s nekolika prastila o zem tak jsem se lehce sklidnila. Ale jen lehce. je to komplex menecennosti. a ja to vim.
    A muzu potvrdit, ze stihli vysoci hosi jsou silni. A to hodne. Nepotrebuji hory masa. Muj muz byl vzdycky silny a hlavne muj stihly primo vyhubly nejstarsi syn, ten mi vzdycky nechta otocil riditka na kole :o)) Na co sahl to rozmackal silou. Ty svaly jsou k nicemu. Vim jak se saha na svalnateho. TAky jsem se s takovym nekolikrat prala. je to kluzke. A neda se to poradne uchopit :o))
    Lisko, v tom to neni. TA fyzicka prevaha- neprevaha muze byt stejna u stihlych i u macatejsich.
    A je pravda ze muz nezapojuje plne svoji silu. uz se mistalo ze muz skutecne name vystartoval a zmlatili jsme se do krve. Bylo mi patnact. Zasivali mu pak ret a obchazel me obloukem. Patril k tem macatejsim.

  118. Ten Bubeník dost možná není úplně gramotnej… :-))

    :D Hele,liško, nad čím to bloumáš? Šílenec byl normální, sestřenka je šílená.. áá chňap už žvýká podvěsek mozkový:)
    Co my bychom! My bychom rozhodně.:)

  119. Liško, ale Keanu ti podle mýho klidně rozbije držku, dyž budeš chtít.

    Vylišená poznámka:).

  120. Už jsem zas onlajn!
    [141] ad [140]:
    Nehty jsem si kousala jen dokud jsem se snažila být hodná a neprat se. :-))

    Radko, ale já se chci prát právě proto, aby ten chlap BYL silnější a dal mi ucítit tu svou fyzickou převahu.
    Proto toho, koho přeperu, nebo kdo se se mnou prát nechce, nechci já.
    Myslíš, že to je taky komplex? :-)
    (No, ty asi jo, já ne.:-))

  121. No me ten muj prepral vzdycky :o)) Na slzy. Rvala jsem vzteky protoze i nikdy nic nedaroval.
    Bohuzel ani detem. TY rvaly vzteky taky.

    Prijde mi to nekdy hrozne detinske, protoze muz ktery prepere zenskou ma spoustu jinych pro ni NEGATIVNICH stranek. S kterymi se posleze musi nejak poprat (fiktivne)

    A podleme kazdy muz prepere zenskou, zejmena tkovou ktera vazi 48 kilo a meri sotva jako kybl. Jsou to vsechno pouhe hry, nekdy s vaznymi dusledky. kdyz si vyberes toho, kdo te zasedne a ani si toho nevsimne.

  122. Ten, který tě nepřeperek má taky hromadu negativních stránek, se kterýma se pak musíš poprat, akorátže na opačným pólu. :-))

    A když se s ním budu prát, tak aspoň poznám, jak mě přepírá, a vyhnu se i takovýmu, co by mě zased a ani si nevšim.
    Když se s ním prát nebudu, tak si toho, že je “zasedací” třeba vůbec nevšimnu já. :-)

    Dětinské – no, asi jo. Zaplaťbůh. :-)

  123. Hmmm, ja nevim. Nejsem z toho moc chytra. Prilis moc podminek. Kdyz je tolik podminek najednou dulezitych tak sa naskyta otazka, zda se vubec chce.

  124. Kdyz by te srazil pesti tak by to asi nebylo ono :o))

  125. [159] Mně tohle přijde taky jako hovadské kritérium pro hodnocení DOSPĚLÉHO partnera. Kapku mi to připomíná sovětské filmy s klišoidními rituálními scénkami, kterak Ivan honí mezi břízkami Naděždu = naději. Pak ji dohoní, spadnou do trávy, prudce si dýchají do xichtů a Ivan přerývaně zašeptá… třeba: Naděžda, sivódňa meňjá príňali v kamsamól! ;p

  126. Ale to přece nejsou podmínky. :o)
    To se prostě žije a přitom se vidí. A nebo nevidí. Třeba že něco souvisí s něčím.
    A třeba se zjistí, že to, co dodneška nikdo, tendle jo, i když je to něco úplně jinýho, než by se dovedlo představit…
    Hele, vy fakt musíte mít na všecko pravidla a zařazení ano/ne? :o)

  127. [163] Mě do toho netahej. Já mám svý levidla. Ale dokazovat ženský fyzickou převahu, to jsem ze seznamu vyškrtl ještě před osmnáctým rokem věku. Na žádnou masochistku jsem pak, naštěstí, nenarazil. ;)

  128. Abych se priznala tak me imponuje muz, ktery odmita dokazovat COKOLIV :o)) nejen prevahu.

  129. co vím, tak ženy většinou důkazy, že je muž silný chtějí. A nemusí to být zrovna, že se budou přetlačavat v páce (to by bylo moc jednoduché :-), ale ten pocit potřebujou.

  130. Fousku, t by ale znamenalo opacne, ze muzi vyzaduji dukazy nazenach ze jsou tyto slabsi :o)) Ze ten pocit potrebujou

  131. Tak me to napadlo, ze kdyz rikas ze zeny chteji dukaz ze muz je silnejsi a ze ten pocit potrebujou “obecne” alias “vetsinou”. tak aby se to dostalo do rovnovahy musi nalezt takoveho muze ktery jim ten dukaz poskytne tj. demonstruje svoji silu vuci nim a tim prokaze jejich slabost. (da se to jen srovnavanim)

  132. 170: tak asi jo. ale pořád mi z toho neplyne, že ten důkaz vyžadujou muži, jaks říkala ty :-)

  133. Ja kdyz zkoumam nejakou vec zda je to smysl nebo nesmysl tak si to vetsinou otocim na hlavu :o) A tohle jsem si jen tupe otocila a napsala.

  134. [167] A taky chytřejší, ne? Kvalitu genetického materiálu rozpoznají samice čichem. Infantilní hry ne “přestrkávanou” nemají pro tento účel žádnou informační hodnotu a jsou tudž nadbytečné. Si myslím. :)

  135. Ja myslela (mozna se pletu) ze samice vycichavaji zda je samec schopen uchranit hnizdo. Cimz myslim uchranit pred vetrelci a zaroven zajistit mladata na jejich ceste.

  136. 173: co můžou samice poznat čichem rozhašeným antikoncepcí a parfémama? v tomhle bych samice nepodceňoval, že zkoumají genetický materiál jen podle jednoho atributu :-)

  137. Mně to teda přijde poněkud slepičí spíše než hovadské:). Ale zase rozlišujme přátelé legraci a kočkování od dokazování a zápasu. Mně to taky baví se poprávat, nikolivěk kvůli vítězství a nějakému testování fyzické převahy (to bych se musela asi tak zšestinásobit aby toho nejsubtilnějšího přemohla:)), leč pro potěšení ze hry. Nemluvíte tu jeden o koze a druhej o voze? Ono se při tom “praní” ledaccos zajímavýho vyjeví.
    Mě by teda vcelku votrávil někdo, kdo by mě za každou cenu pokaždý “nic nedaroval”, ale i ten, co se s “dívkami zásadně nepere a to ani z legrace”. Obojí je pro mě strašpytel, to druhý ještě suchar. To fakt ne, to je zlej sen.

  138. 167) Infantilní hry na strkanou. Depáá, pane profesór, způsobně sedět s kolínkama u sebe a píšeme v písance písmenko A. Hlavně žádné dětinskosti.;)

    Já teda nevím, co vyčmuchávaj ostatní ženský samice. Já vyčmuchávám, že mě přitahuje. Ty ostatní úvahy se mi zdají u lidského rodu silně spekulativní. Protože jak se zdá, tak u nás nejde u potomstva až tak o kvantitu, ale o kvalitu, a ta visí na těch kulturních nánosech mnohem víc než na genetice. A to nemluvě o tom, co je tou kvalitou vlastně myšleno…

  139. Planetko, zaplaťbůh a přidej ti zdraví až do smrti k tomu!
    Díky…

    A vym, co tomáte černobílý, nad váma já lámu hůl… :-))
    (A zcela vážně napíšu, chápu, jak to pro vás vyznělo, ale… o tolik krásných věcí přicházíte!)

  140. U kockovani se toho vyjevi hodne :o) A hlavne perfektne se u toho procvici koncetiny. Je to primo posilovani.
    Nekteri muzi se štítí živych tvoru a tak se nekočkují. Ani se nemuchluji se zviřaty treba :o)

  141. Vlastne nemusi to byt jen muzi, muzou to byt i zeny co se nekockuji a stiti se zivych tvoru.

  142. Ru, ty jsi zacala nejak divne, nebo to byl Fousek? neco o kdo je silnejsi, ci jak se vyhrava nebo co ja vim. Nejaka blbost.

    ZApaseni s tezkym funenim, vyrazenim protivnika ze hry silou stehen, vykroucenim a srazenim je podle me neco jineho :o)) nez zkouska sily :o))

  143. Radko, čti po sobě. Já napíšu že chci cítit, že je muž silnější než já a že mám ověřeno, že ty, co mě nepřeperou nebo se se mnou nechtějí prát ani maličko, pošlu dřív či pozdějc k ledu. //Je to jasný, jsou prostě nějací, nějak založení, což se projevuje mimo jiné i v jejich postoji k těmhle hrátkám. A mně to nesedí, není to ke mně kompatibilní (nebo já k nim, to je fuk).//

    Všecky ostatní kategorizace typu “musí být – nesmí být” si tam už vkládáš sama.

    V životě bych se neodvážila stanovovat, jakým způsobem se chlap má se mnou prát, nebo jaký způsob praní se je dobrý a jaký špatný. To prostě nejde!
    Není, a nemůže být žádný návod. Neexistuje. A kdyby i byl, udělala bych všechno proto, aby u mě nefungoval.

    Co je pro tebe srazit pěstí? Co je pro tebe zápas s těžkým funěním , varážením protivníka silou stehen, vykroucením…?

    Pěstí mě srazili tři, Pokaždý to bylo i za jiné situace, pokaždý jsem to já vnímala a přijímala úplně jinak.
    To samý s tím zápasením.
    Když dva dělají totéž, není to totéž. A ani když zdánlivě totéž dělají tři, čtyři, deset… nikdy to enní totéž.

    Co chceš slyšet/číst?
    Že tohle ano a tamhleto už ne? :o)

    Neuslyšíš.
    Všechno je dovoleno – za určitých okolností. Který nikdy nejdou přesně specifikovat, natož naplánovat nebo znormovat.

    Čaves. :-)

  144. ono to byla Liska :o)
    kockovani mam rada a to i kockovani virtualni. A konecne jsem pochopila ze tohle jsi mela na mysli i ty. Stojim si na vedeni.

    A ze jsem blbe kecala o nicem :o)
    Pesti me nikdo nesrazil. Jeste nikdy. To jsou ty blbe reci. O nicem. Protoze i kdyz se peru (kockuju)casto, vazne jsem se prala jen jednou v zivote. V patnacti. JInak to byla jen hra na bitvu. NIc vazneho. A jak se pere nekdo jiny jemi uplne fuk :o)) At se doprcic pere jako ho to bavi.

  145. Jen takový pocit: když je muž takového založení, že se kočkovat nechce, tak se přizpůsobím jeho stylu, protože kdyby přijal ten můj, který mu nesedí, tak už tím by projevil… slabost, nebo jak to říct…

  146. Jessie, ale takoveho muze bych si asi nevybrala, ne? Vetsina se kockuje od prvni chvile seznameni. Driv nez cokoliv jineho.

  147. Já ti nevím, radko :-)). Zrovna si tak představuju pár chlapů (já už spíš tu teorii :-)), a jsou to pořádní chlapi, nějak moc netouží dokazovat ženě, že jsou silnější :-). Asi se na to dívají jinak. Nakonec, násilí prý potřebují impotenti :-)).

  148. Jessie, opravila bych tu 186:
    když je muž takového založení, že se kočkovat nechce, tak nezbývá ženě nic jiného, pokud ho chce mít vedle sebe, než se přizpůsobit jeho stylu, protože muž, který se snaží vyhovět stylu ženy napříč sebe, je hotový neštěstí (nefunguje to a je to naprosto tristní fraška, která se akorát dřív či pozdějc, ale většinou dřív, obrací v hořkost a nenávist).
    Jenže pak si každá ženská musí ošahat, nakolik to pro ni má smysl se takovému muži přizpůsobovat. Ergo, mít ho vedle sebe.

  149. (188) Jessie, násilí z impotence je hodně někde jinde. :o)
    A ze strany chlapa to kočkování/praní se většinou není o potřebě dokazovat, že jsou silnější. Oni to opravdu dokazovat nepotřebují.
    Je to prostě hra. Pro někoho vzrušující, pro někoho sbližující, odhalující…

    Nevím. Myslím, že tohle buď člověk chápe, nebo nepochopí ani s tisíci vysvětleními.

  150. ale tema bylo jine. Ja rikam ze to bylo rozehrano tak trochu jinak nez si predstavuji takove ty hratky s muzem. Jak bezite s klackem a jeden druhemu si hovytrhavate z ruky, nebo hazite po sobe koule a strkate si je jeden druhemu za krk. A pak na sebe splichate vodu. Tohle je pro me hra a takhle si to umim predstavit. A muze to byt klidne pritvrzene. Ze tu cepici z ruky nedam a on mi ji musi vytrhnout nasilim. Nejak :o))
    To jsou takove hlouposti. Snazim se to popsat z me strany. Kazdy to ma jinak. Treba po sobe ruzne hopsat, masirovat se, stipnout, klepnout, primacknout. jeeejda ono je moznosti se dotknout a nemusi to byt hlazeni nebo soulozeni.

  151. No, to si zas Jessie otočila sama. :-)

    Přemýšlím o té Lišce (absentující, malující). Jestli někde psala, že po mužích vyžaduje nějaký důkazy.
    Pořád si myslím, že psala v podstatě taky to samý co já, prostě že chce muže, který je fyzicky silnější než ona, protože by jí nebylo dobře s někým, o kom by věděla, že ho přepere holka (jedno z jakýho důvodu).

    Pořád si myslím, že to není o nějakých důkazech nebo tak. Se perem přeci intuitivně, jen tak, že se nám chce a že se nám to líbí, my se neperem proto, abysme od toho chlapa měly nějakej důkaz… Nebo aspoň já, teda… :o)

  152. [192] Já si to představuju i při sexu nebo okolo něj (před, v mezikoly).

  153. Ru, to je jiz ta rozmanitost predstav. Ja treba miluju kockovani s kockou :o)) Jsem plna krvavych sramu, s kockou zavesenou na ruce, hryzajici, skrabajici, rozhoupu ju a hodim treba na nekolik metru a ona priskace zpet v zapalu boje a vyskoci mi opet na ruku a zahryzne se s rozkosi :o)) A to je sterilizovana lady :o)) Proste to z ni srsi, ta energie, ten elan, zivot.
    A takhle to muze byt i smuzem. No s tim mojim po tolika letech je treba trochu snahy abychom srseli zivotem, energii a elanem :o)))

  154. Ruliso, jasně, že je kočkování příjemně vzrušující :-). A o tom to přece je. Pak už jde jen o míru a má to mnoho podob. Mně se někdy poodlomila kolena i bez kočkování :-)).

  155. Šmankote pěstí. Pěstí to je u mě vskutku ovar, to bychom si s kamarádem nerozuměli, ani ze srandy:). Přes mojí míru. Mi dal pěstí akorát syn policajtův v deseti a já mu za to servala zlatej řetěz.

  156. Asi to odstartovalo tohle:o):
    118 Liška 23.08.2008, 21:42:06
    K těm vílím chlapům – nebo spíš hochům: nemůžu totiž snést muže, který není fyzicky silnější než já.

    A premyslim jestli tim myslela takove to skadleni a popichovani. MOzna jo :o) Pokud ano, tak si mysim ze i stihli citlivi kluci se muzou skadlit a skadlijou jine.

    Ono, ja jsem zasazena mymi dospelymi syny. Jeden je siroka svalnata skrin a druhy hubeny vysoky. Oba jsou citlivi, stejne silni (hodne) a oba tak nejak nežně vilovati :o) Kruh se uzavira.

  157. Vsechno se zmenilo kdyz vyrostli moji synove. Muzi najednou dostali dalsi rozmer. Stali se z nich lidske bytosti :o) Uplne stejne vyvalene ze zivota jako ja :o)) Od te chvile jsem zadneho muze nedokazala zneuzit.

  158. [190] Já to chápu… Jenom jsem holt stavěnej jinak a tohle kočkování a mazlení mám navždy spojený s takovými typy žen, které mě nepřitahovaly a nakonec odpuzovaly. Nechci to hrotit, ale uvedu příklad. Slečna pořád doráží, provokuje, svádí, laškuje, no a když přijde “na věc”, nedá v poloze ležmo na zádech nohy nahoru, protože jí to připadá nedůstojné. A řekne mi, že nechce spartakiádu, ale něžně se mazlit a (dejme tomu) “kočkovat”. Takový sitkomácký scénář je pro mě nepřijatelný a tak jdu jednoduše od toho. A příště totéž. No a tak se začnu těmhle “hravým” typům bez fantazie vyhýbat. A to je celé. Každému, co jeho jest. :)

  159. No potěš pámbů, jestli pro tebe hravý kočkování a praní se je tohle, tak chápu, proč z toho máš osypky. :o)

    Prosímtě, jen tolik – to, co nejspíš odpovídá tvému “doráží, provokuje, svádí, laškuje”, je jeden z pro mě nejhrůznějších projevů rádobyženskosti. To má s tím, o čem píšem s Liškou, asi tolik společnýho, jako Slunce, seno, erotika s s s … (mě nic nenapadá, tyvoe… :o) se Vzpomínkama na Afriku, třeba.

    A to ostatní následující radši rozebírat nebudu, modří vědí. :-))

  160. [204] No jo no, nemá smysl probírat ani projevy rádobymužnosti, že? Pokud si dva vyhoví, byť by do sebe rejpali rozžhaveným šroubovákem, nic proti tomu, ať si užijou, je to jejich příběh. Ale pokud si jeden z nich okusuje ty nehty, něco bylo někde špatně. Ne? ;p

  161. stejne si to kazdy dela tak jak mu to vyhovuje. I kdyby si u toho okusoval nechty :o)) JInak mu to nejde, nefunguje, nechce.
    Debata zajimava…… zejmena v tom jak se clovek zabednuje. A najednou ziska tunelovy pohled. Fuuuuuuj, tohle? NIkdy :o)) A udela cvak. A hned je kus odriznuto. A tohle fuuuuuuuj, a zas cvak a je odriznuto dalsi.

    hranice

  162. Kdyz neco se musi a neco se nesmi, ackoliv neni krome me nikdo siroko daleko co mi to prikazuje ci zakazuje, tak je to jen muj vlastni chomout co me omezuje. Co mi vymezuje hranice.

  163. Jéé, hravý typ bez fantazie- tzv. “diblík”?:).

    Ale lézt do pelechu s typem žen, které mne nepřitahují, to mi připadá dost zcestné. Úspěch předem zhatěn, o tom se šeptá už na ZŠŠ.:) A co máš, Teo, pořád s tím sitkomem? Ty z něj máš teda hoňku, abys náhodou nebyl viděn v pozici blbého komika. Ale- tomu se fakt nevyhneš.. Diblík s aTeem by se to mohlo jmenovat.

  164. Pokud vim tak byly diblici hvezdy filmu tricatch let. Takove ty ztrestene roztomile slecny ktere se vymykaly spolecenskym konvencim a v ty dobe borily pravidla.

    Ja nerikam ze ma jit clovek s tim kdo ho nepritahuje do postele. A podleme by nemel apriori nad nekym zvracet pouze z titulu predsudku (trauma z minulosti). Protoze takova byla treba jeho maminka, nebo prvni pritelkyne, nebo spoluzacka z lavice. To vsechno jsou umele hranice. Blbosti.
    Kdyz kouknu proc to brnka na moji strunu tak zjistim O CO to brnka :o)) Je to napinave. To rozuzleni. O CO to brnka.

  165. Protoze teoreticky bych to mohla mit uplne na haku :o))

  166. Já mám kdeco na háku prakticky. Ostatně, každý má svoje bariéry. Tak já třeba nežeru koprovku a diblíky v jakékoli úpravě. :) A vůbec, kdo se obhajuje, ten se obviňuje. Být za blbého komika mi taky nečiní žádné potíže. Už proto, že jde o mou nejobvyklejší roli. Mehehééééé… (sitkomácký smích)! ;p

  167. u nas doma je koprovka obibena :o) A kopr mam primo ze zahonu.
    Ted jime cuketu. Furt :o))

  168. U nás doma je koprovka taky všeobecně oblíbená. Jenom já ji prostě nemusím. A taky dechovku, ABBU a tisíc dalších věcí. Nikoho nenapadne, aby mi je vnucoval. A mě zas nenapadne měnit jejich preference. Tož tak… :p

  169. Podle me je fakt uplne jedno co kdo preferuje. Ale neni jedno kdyz otravuje. Treba chrape v noci. Nebo neco furt vyhazuje a zahazuje, zavira, vypina, cisti.

  170. [216] Hlavně ale ty psychorachejtle a vědmy, co furt otravují se svými vědmomostmi. ;)

  171. hehehe A odkdy maji psychorachejtle a vedmy vedomosti? nemaji s cim otravovat :o)) Nekdo otravuje jen tim ze je a cumi :o))

  172. Čteš blbě… vědMomosti nejsou totéž co vědomosti. Asi o tom napíču článek, na tak malém prostoru nelze vysvětlit. :)

  173. Aj, tady se to ubíralo rozličnými směry: napřed radka a Teo hnali k extrémům to, co jsem myslela úplně náznakově.
    Ale Teovu [203] dost chápu. To jo! A [165] samozřejmě.

    radčino třeba [151][170] a hlavně [200]:
    Dokazování síly muže ženě nebo naopak? No to v žádném případě! To je tak pro děti, ne (jak říká @Teo)! Žádné důkazy, propánajána, do něčeho takového bych to neposunovala. A s nikým se prát moc nepotřebuju! Leda jako dítě někdy, teď už ne. Pošťuchovat je krátce a jen občas. To zní uměřeně, ne? :-))

    Ano, radko “K těm vílím chlapům – nebo spíš hochům: nemůžu totiž snést muže, který není fyzicky silnější než já.” jsem psala.
    Na většině mužích je totiž evidentně vidět, že jsou fyzicky silnější než já. Právě jen u těch “vílích” mi není na pohled jasné, jestli jen vypadají jako tintítka, anebo jestli opravdu jsou tintítka a hošíci, kteří neumí na ženu sáhnout. Tak ty potřebuju vyzkoušet, jak to s nimi je. Tintítko-šolichátko, nejisté nepevné maminkáčovstvo neobstojí.

    Ty si radko, velmi rychle interpretuješ svoje pojetí termínů, které použiju, a už jedeš. Já neřekla, že KAŽDÝ vysoký štíhlý kluk je podle mě “vílí” a fyzicky slabý. Ani náhodou. Že fyzická síla je přímo úměrná oplácanosti, jsem netvrdila; to vyplynulo tobě ze slov, ze kterých mohlo vyplynout ještě padesát jiných variant významu.
    Já zas třeba nechápu některá tvoje pojetí: co třeba myslíš slovem “citlivý” muž nebo člověk? Radši se napřed zeptám, než bych do toho dosadila svůj význam (teda já to sousloví nepoužívám, pro mě osobně pořádný význam ani nemá).

    ru, [163][194] anóó,
    planetko, sláva, vložila ses do toho přímo kosmicky.

  174. ahoj Lisko, no slava :o)) ja prave koukam ze jsi tady. Jak bylo??? No to vis bez tebe ta debata byla o nicem. One ten Keanu zase az tak moc hubeny neni. A ja ho nevidela v nicem jinem nez v Matrix a u rozhovoru taky ne. Urcite jde o neporozumeni co kdo rozumi pod vilim muzem. :o)))
    Heled, napis jak bylo. Ty vili muze proberem pozdeji. Jo uz si vzpominam, v panu prstenu to byli elfove :o)) ted jsem si nasla ze se jmenoval Legolas. ja pana prstenu nesledovala jenze jak se elfove nesli na konich a vlasy jim vlali. Proste jsou to vili muzi.

  175. Nee, pro mě elfové od Tolkiena nejsu vílí muži. Kdo střílí z luku, je mrštný a není to žádný vílí chlapec – ťunťa, tintítko, kňoura, něžňoučký hošánek (nic proti nim, jen proti těm, co zaujímají POUZE tuto polohu, ne jinou v jiných situacích), maminkáč, fouňa, suchar, moucha, bez temperamentu (!!), to je ono, bez temperamentu.

  176. Jak bylo? Zajímavě. Výtvarně. Dobře.
    Zase jsem si uvědomila, že jsem nezřetelná a nevyjadřující se, nevyslovuju se nahlas a přede všemi, když mám. O kdečem jo, ale nějaký požadavek nebo omluvu nebo poděkování, to vůbec neumím nahlas, silně a pevně a jistě sdělit. Proklatrě!
    :-))
    Takže bylo báječně. Hlavně mezi krásnými lidmi, krásnými originálními osobnostmi.

  177. To je fajn :o)) Clovek nemusi podle me umet vsechno nahlas, silne a jiste sdelit. A prede vsemi. Zejmena pokud to tak neciti. Dyt by znasilnoval sam sebe.

    Ja myslela elfy samozrejme :o) Ziji v lesich a jsou prirodni. Samozrejme ze umi strilet a jezdit nakoni. Nejak se uzivit musi :o)) Alenebojuje o moc. Podle me. Protoze ji jaksi ma samo sebou.

  178. Já myslím, že nahlas poděkovat někomu, kdo pro mě hodně udělal, je slušný. A nahlas se omluvit, když jsem něco (co se předpokládalo) pracovně nezajistila, taky. A říct, co chci, by v ideálním případě, mělo být taky schůdné. Ale já se zarazím a nejsem schopná, v tu chvíli my myšlenky odletí jinam a “jakoby zapomenu” to říct nebo čekám na vhodný okamžik, místo abych ho sebejistě a nahlas sama vytvoříla a stanovila a udělala teď hned. Prošvihnu ho prostě. To potom nevypadá solidně.

  179. Ja tohle taky neumim. Asi bych musela nejak sama ze sebe vystoupit.
    ja se treba neumim omluvit. Protoze si myslim ze pokud jsem neco udelala takjsem to udelalaprotoze jsem to udelala. Kdybych to chtela udelat jinak tak bych to udelala jinak. Bud to ten druhy prijme nebo neprijme. Ja taky necekam od nikoho omluvu. Naopak, kdby se chtel omlouvat takho zarazim Je to jeho pravo udelat si to tak jak si to udelal. (no snad se to da pochopit)

    JIt aktivne vpred tj. vytvaret si sam svuj svet, tvorit si sve prostredi je veci tvurci aktivity. Vlastne je to projev zivota. Kdyz neziju tak cekam co se stane. Kdyz ziju tak delam kroky pred sebe. jeden za druhym. Takhlenejak si to predstavuju :o)) Rodice svoji vychovou casto zarazi tenhle postup svych deti dopredu. Reknou jim aby tohle nebo tamto nedelali. A deti je treba poslechnou. Az dospejou tak nevedi ze to jiz neplati. ZE muzou kracet vpred jak chteji a tvorit si sve vlastni prostredi. Ze tim neobtezuji.
    Ony (ty deti) treba ani nevi co vlastne chteji. A tak preslapuji na miste a nekraci vpred. Netvori si svuj prostor.

  180. nemam potrebu dekovat. Ani nahlas a ani potichu. A taky nemam potrebu prijimat podekovani o jinych. necekam na podekovani. A kdyz nekdo dekuje nemam ho pro to vic rada. A kdz nepodekuje tak si toho nevsimnu.

  181. MOzna mas Lisko problem ve formulaci sveho prostoru. V definici too co vlastne chces. Ale to jsi taky psala. Z toho se asi pak odviji to ostatni. kdyz vic co chces Ty tak to pak treba i umis sdelit tem druhym. A oni vi co cekat.

  182. Jenže já CHCI poděkovat! Ale nejde mi to. Nevím, jak to udělat, aby to nesklouzlo do patetičnosti a pláče. Proto to umím udělat jentak mimochodem, anebo žertem, když je na to žertování vhodná chvíle. Udělat to vážně s plným významem toho poděkování mi nejde, protože mám strach z dojemné chvíle.

  183. radko (nebo někdo), nevíš prosímtě, co to znamená německy Bussibab? Něco jako “pac a pusu”?

  184. Obě, ru i radka, i já? Aha. Tak to mě uklidňuje. Prima.
    Ale stejně by mě zajímelo, co je to Bussibab.

  185. Teda to Bussi už vím (Kuss), ale nevím -bab.
    Zní mi to nějak homosexuálně, ale snad se pletu :)
    Nic proti homosexuálům, to vůbec ne, ale co s nimi na rande!

  186. 240:
    Chacháá, baba v busu mě taky napadla, ale takhle krásně obrazově ne.

    239: Jenže -bab není nic a baba to není určitě. Není to jen zdrobnělinová koncovka, něco jako -chen?

  187. Jojo, uhodla jsem, už mám objasnění od odesilatele:
    Bussibab je prý Küsschen,küsschen.

    …což zní dost neviňátkovsky :) No uvidíme.

  188. bab je podle me zkratka od babe (podle me to nemci pouzivaji hodne jako holka, kocka, sladke dite, zkomolenina anglickeho baby) Bussi je jasne pusinka. Bussi, bussi je pusinka z kazde strany jedna.

  189. nebyly to jezinky? co chtely spapat budulinka? nejake ty vili zeny :o))

  190. Lisko, ty jsi takovy specialista na sny. Co to muze znamet, kdyz cekam na vlak, hledam ten muj spravny, nestiham si koupit listek, beham po nadrazi a hledam okynko kde listky prodavaji, pak se ptam vypravciho zda je tenhle ten muj. skacu pres koleje abych dobehla k tomu ktery je ten muj.

    Tohle je opakovany sen. Dnes se mi zdal opet. Vlastne se mi zdava cely zivot. S prestavkami.

  191. Hele, Radko, tak si myslím, že hlavníprobůém bud eopravdu v pojmologii.
    Jezinky a vílí ženy jsou přece od sebe na hony daleko, a úplně stejně daleko jsou pro mě i vílí muži a elfové. :o)

    Jezinky – divoženky, plný energie, nespoutaný ženský dravci
    Elfové – lesní lidé, s přírodou žijící a přírodou nabití, čistí, pružní, silní, hrdí…
    ale
    Víla = bytost, do které nesmí víc fouknout, nesmí se vyděsit hlasitým zvukem, jinak se rozplyne… :o)

  192. jeeeee, vila je pro me osoba ktera beha bosa po bazinach a tancuje na paloucich :o)) A vubec nic ji nedela ani zima, ani mocarina. v noci se neboji samam v lese. A jezdi myslim na jelenovi. Heled, toje malem jako kun, ne? Vila mi prijde teda hodne odolna. Akorat asi neji male deti coz jezinky jo. Ale vily zase utancovaly neopatrne muze k smrti. Treba ho snedly taky :o))

    Ono pojmologie je zradna. Nekdy se tomu rika klamani tělem :o))))

  193. 249Sen – to bude něco jako že se usilovně snažíš orientovat v životě. Ale nikde ve snáři jsem to nehledala, takže bez záruky :-).

  194. Radko, zkus ten Teův snář, hesla Vlak, Jízdenka, Nádraží.
    řekla bych, že to sedí. :-)

  195. 249: Ratko, já myslela, že specialista na sny jsi ty.
    Mně se taky opakovaně zdávalo, ale jen v jednom období, že nestíhám vlak, jsem na nádraží, hledám, kde je ten můj vlak, dobíhám ho, ujede-neujede…
    A mně z toho vycházelo, že když ten vlak chytnu a nasednu do něj a jedu, tak je to blbě: protože se vezu, nechám se vézt, nechám se vléct (i slovo vlak je vlastně od “vlečení”), dokonce ve vyjetých kolejích (takže jet ve snu vlakem bylo p or mě blbější, než jet autobusem; tím jsem jednou jela i po trávě, to docela šlo…)jen sedím a nic nedělám, natož abych sama řídila.
    Tak mi přišlo, že mi ten sen říká, že o tom, kam jedu, se mám rozhodovat já, mám o tom popřemýšlet, a ne jen snadno a jenoduše naskočit do vlaku, který je připraven na nádraží, na koleji, kterého jiné okolnosti nastavily, ne já.
    Že mám víc řídit svůj život sama a víc na to myslet, ne automaticky dělat, co se očekává, bez přemýšlení, bez úvahy, jestli je to DOOPRAVDY moje cesta.

    Jessie, žádné snáře.

  196. Ajaj, ten Brazilec vážně přijede. Jenže si pořád myslí, že budeme spolu (krom dělání jiných věcí) pracovat na nějakém projektu. Já si to teda nemyslim.
    To jsem si naběhla na pěkného nátlakáře. Zlatej Ohňochrlič. Už aby byl říjen… Pomóóc!

    A ještě musim dneska učinit nákupy a uklidit byt :(
    Aby si zas pani sousedkyně nestěžovala na hluk, až budu dnes v noci luxovat a dupat a pouštět k úklidu hudbu a o víkendu to tam roztočím s Brazilcem…

  197. Díky. To teda potřebuju. Budu v tom namočená sama samotinká.

  198. Zdálky to tak nevyzeralo, viď? :-)
    Neboj, až se do toho namočíš, tak už poplaveš. :-)

  199. Tojo, to poplavu.
    Jen budu muset vysvětlit klientům, proč jedu zpátky vlakem ve vedlejším kupé s tím černým pánem. A vysvětlit černému pánovi, že nemá klienty a šéfku atakovat svými pracovními (nebo případně i jinými, jak ho tak znám…) návrhy.
    A ještě mu v němčině vyložit, že během těch tří dnů v Berlíně se s ním rozhodně nepotkám, protože musím být stále s naší skupinou (nebo její částí) jako doprovod, a nemůžu si jentak někde lítat po městě.
    Možná mu to ještě nedošlo.

    No… myslím, že Někoho budu bombardovat sms-zprávami z berlínského bojiště, ru :-)
    To bude první bombardování z Berlína v 21. století.

  200. Sláva. Jsi úplná samonaváděcí soustava :-)

    Právě jsem napsala Brazilcovi (protože plynule mu to odkecat německy do telefonu, bez slovníku, to je nemožné) a vysvětlila mu, kdy mi končí služební cesta a začíná soukromá cesta, aby se mu to nepletlo a nechtěl se mnou spolupracovat.
    Mám takovej dojem, že on si chce tu jízdenku na vlak dát do nákladů na nějaký projekt (který ještě neexistuje a mám ho nasat já pro Goethe Institut)! Pchá!

  201. No mně je lépe!
    Nenapadlo mě, že jednou být asertivní, bude příjemné! Že je to taky součást toho pocitu příjemně dospělé odpovědnosti za sebe sama, ta asertivita.
    Nasolila jsem bubeníkovi, co je co, odkaď pokaď a je to lepší.
    Navíc píše Chrlič ohnivý, takže zabalim a uklidim doma asi opravdu ve tři ráno; než sesmolím německy odpověď na dopísek!

    To jste rádi, co, že sem trousím takové zprávy z liščích tlapek?!
    Jak jste na tom vy s asertivitou?
    Já právě provedla svůj historicky první asertivní počin.

  202. Už jsem sesmolila einen Brief.
    Gute Nacht. Und gute Nachrichten :-)

  203. Já jsem asertivně vybílila svůj box, totiž náš box, kobyl a mladýho, přestože jsem tvrdila, že letos před závodama na to dlabu, páč jsem bílila před prázdninama, a neméně asertivně jsem vzdala boj hodit letos na někoho jinýho též kreslení plánků parkúrů a asi tak třicet dalších činností.
    Už aby bylo po … :-(

  204. A jinak – s chlapama mi ta asertivita de teda líp jak s babama. Ty mě dycky ukecaj. :o)

  205. 265:
    Já naštěstí nakonec neuklízela, cele zaplavena pocitem, že Brazilec stejně couvne. A taky že jo. Prý že teď prcuje a má čas příští týden. Na to mu kašlu. Nechápu, proč se namáhá tak dlouhými telefonáty, se mnou v němčině, když stejně nic. Tě pic.

  206. 267:
    Já a asertivní? Leda až když si druhá strana opakovaně nedá pokoj.

  207. 268: ahoj roji! Už jsem se bála, že pokud něco zakomentuješ, tak v němčině, abys dvojnásob upoutal…
    A co tak s vílami děláváš?

  208. [271] chytá je. Má na ně takové klícky. A pak je skrz mříže špičatým klacíkem pošťuchuje.

  209. to by pak nebyl kujón, ale vulvát, neboli pičus!

  210. [277]
    Tak teď nevím, jestli mám tátu potěšit, že jsou Krhúti zas někde na internetu, anebo se bát, že někdo odhalil moji identitu.
    Ale já se moc nebojim, tak jen spoléhám na krhútské a bloggerské soukmenovství a mlčenlivost ;-)

  211. Esli ty nepleteš dohromady dva staré bardy. A nemyslím Fielda a Šumavanského :)

  212. Chacháá. A máme rádi suché šlitry.

    Upozorňuju radši hned, že druhou půlku (nebo víc této celé diskuse -to ještě posoudím) smažu.

  213. Šli dva a ten prostřední upad
    282 klidně mázni, byl jsem línej hlavsovat

  214. Jo hlavsovat, už chápu. Až se sama divím, že jsem tuto hříčku pochopila. Ale asi to už holt mám v genech :-)

  215. Ajé, jak tak na to koukám, tady půjde těžko něco z komentářů umazat, promazat, dolní tři čtvrtiny vzít šmahem… člověk by se v tom hrabal hodinu a ještě bezvýsledně.
    jestli máte konkrétní návrhy, odkaď pokaď, sem s nimi. Já pak řeknu, že je smažu, a nakonec třeba smažu všechno krom těch návrhů … nebo já už nevim. Dneska jsem nějaká promazaná já sama.

  216. Nebo na to mazání kašlem, ne? To bude nejlepší. Až na ty budoucí generace, které si budou myslet, kdovíjak nejsou lišky promiskuitní stvoření, a ony zatím naopak mají dost dlouhé nešukací období.
    A ani jednoho zahraničního milence, prosím pěkně! To když pomyslím, že jsem dcera svého otce, mám co dohánět… ;-)
    Tak uvidíme v říjnu,no.

  217. 288: promazávání kometářů je fakt těžká práce – to je když tak lepší zneviditelnit celý článek (přesunout do rozepsaných)

  218. I budoucí generace budou z pohádek dobře vědět, že Lišky jsou mazaný a nedá se jim věřit. Takže kdoví, vono to ani s těma milencema nebude tak úplně… :-))

  219. … a teď přijde bo, inspirován slovem heiss, a začne recitovat Bohdana Šumavanského:
    “Hoří necky blíže chýše,
    kde pan Heiss Týnecký píše.
    Kéž by raděj psaly necky
    a shořel pan Heiss Týnecký.”

  220. … a možná přijde i masovej kašpárek a to budou ledvinky lítat

    Ich liebe heisse Nieren
    mit denen freundlich spielen
    Und dann einen Dessert? Ja – Ich muss!
    Rot Fuchs mit Haselnuss

    ;)

  221. Proč horký ledvinky? Proč maso a kašpárek? Příliš mnoho jinotajů, kanibále!

  222. Má němčina je tak skvělá, neb je to jazyk který dokonale neovládám.

    proč?proč? Ano, život je plný otázek jimž je potřeba se vyhnout.

    http://www.youtube.com…HKAy_E3qdg

  223. 299 na 300Nějak se ta konversace sešvihlila.
    Nebo že by změna rytmu – slovní aikidóóó? Já měl za to, že po smylu kašpárka a ledvinek se tážeš ty a já se dotírajícím dotazům snažím uniknout….
    Z prostého důvodu. Neznám odpověď. Já tady totiž bohapustě plkám.

    Přeci jen dotaz. Proč brazilský obšourník?? To je čistokrevný dada..

  224. Taky bohapustě plkám. Někdy to chce si tak zaplkat, proplkat se až do rána. Příště zas může z člověka vypadnout něco zajímavějšího.
    Brazilský obšourník je postava naveskrz reálná. A ještě je to zřejmě lakomec, co si nechce koupit ani lístek na vlak. Na vlas.

  225. A ták to je nějaký tvůj ctitel? Nepustí ni vlas ni chlup. Nezoufej,ještě je tu autostop! Sehr romantisch … říman stůl …

    Tož to je teda před_stava.
    Brazilský obšourník -versus – …bo germanik

    Za úsvitu tasíme německou gramatiku, či kompletní Goethovi spisy psané švabachem i jmeme se mydliti hlava nehlava, dokud nebude protivník cele vymydlen a opatřen členem určitým.. morha

  226. Ganz říman stůl!
    Velice mě těší. Zvláště to, že nevíš o brazilském ctiteli, žes ho nečet. Mám ráda čtenáře, kteří mě nečetli; nemusím se před nimi červenat a být rote Füchslein.

  227. Vida – a už jsme u Götha:
    Füchslein rot!
    Napsal totiž báseň s refrénem
    Röslein, Röslein, Röslein rot,
    Röslein auf den Heiden.

    A je to, největší říman-nervový záškub přišel mezi nás a můžeme jít spát. Škodaže nemám žádný šláftruňk!
    Nejsem sice auf den Heiden, ale to neva; možno nahradit slovem Scheiden, rozvod, a hned jsem na svém.

  228. Být rote Füchslein (co se zdejších Füchslein týče) je v našich zeměpisných šířkách stav zcela přirozený (stříbrné polární exotky v zoo nepočítám).
    Ona rozvodí na vřesovištích nejsou asi hezká místa, ale když se člověk spustí trochu po proudu do údolí najde přívětivá zákoutí a potká tu a tom i dědouška – babku, co mu za půl buchty splní jakékoliv absurdní přání.. Takže se neboj a spouštěj se :) Gute nacht

  229. [307]
    Jak to? Že zrovna ty něco nazveš ujetou diskusí… hihííí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *